Alle verhalen die hier geplaatst zijn, zijn eigen werk. Niets van deze verhalen mag gebruikt worden voor welk doel dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming van de schrijver. Vragen? Neem contact op met de schrijver.

Het vervolg van Luc. Ik kon het niet laten, die twee hebben (nog steeds) een speciaal plekje in mijn hart. Ik ben van die twee gaan houden. Lau woont in Rotterdam, waar Luc is weet niemand. Jeugdliefdes verwateren, de tijd wacht op niemand. Dan krijgt hij de kans om terug te gaan naar de plaats waar hij opgegroeid is en alle herinneringen komen weer boven…

Luc, 10 jaar later (deel 1)
Met een harde knal gooide ik de deur dicht. Ik had het helemaal gehad. Ik wilde weg, naar huis. En dat ging ik…

Luc, 10 jaar later (deel 2)
Hij draaide zich om en keek verbaasd…

Luc, 10 jaar later (deel 3)
Ik heb het briefje nog een paar keer gelezen. Mijn hoofd was weer helemaal op hol. Ik had naar de datum gekeken…

Luc, 10 jaar later (deel 4)
‘Weet je dit heel zeker?’ ‘Zeik niet,’ gniffelde Luc.

Luc, 10 jaar later (deel 5)
Ik gaf hem nog een kus. ‘Je weet wat dat betekent, Luc.’

Luc, 10 jaar later (deel 6)
Ik schrok en bleef even stil. ‘Maarten?’ hoorde ik Sven vragen door de telefoon.

Luc, 10 jaar later (deel 7, slot)
Ik was al weer vroeg wakker. Luc sliep nog naast me, dicht tegen me aan. Ik keek op mijn horloge, 8 uur. Ik sloot mijn…