Verhalen van bezoekers kun je vinden in het forum.

Oliver daagt je uit!

Schrijf je zelf ook? Wil je dat eens uitproberen voor een wat groter publiek dan alleen wat goede bekenden? Dan is hier je kans!

Op het forum is een apart gedeelte waar je jouw eigen verhalen kunt plaatsen. Registratie op het forum is hier wel voor nodig. Plaats jouw verhaal en zie wat anderen er van vinden. Het forum vind je in het menu.

Geen schrijver maar wel nieuwsgierig naar leuke verhalen? Kijk op het forum en geef eens een reactie! Lezen kan altijd, om een reactie te kunnen geven moet je je wel even registreren.

Wat spelregels;
– Plaats alleen verhalen die je zelf geschreven hebt!
– Let een beetje op typfouten, spelling en zinsbouw. Ik verwacht echt geen foutloze verhalen, niemand is perfect, ook ik niet. Laat eventueel jouw verhaal vooraf door iemand lezen, eigen fouten zie je vaak niet terug.
– Als je een reactie geeft; onderbouw het. Geef tips, dingen die je goed vond of juist minder. Daar heeft de schrijver veel aan. Met alleen ‘Ik vond het bagger’ kun je niet zoveel. Hou het leuk en netjes.
– Je bent zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van jouw verhaal en het blijft ook in jouw beheer. Je kunt het zelf verwijderen als je dat later zou willen. Wat wel jammer zou zijn natuurlijk.
– De beheerder van deze site en het forum houdt het recht om verhalen te verwijderen. Dat kan als blijkt dat het verhaal niet van jezelf is of als het verhaal zaken bevat die echt niet door de beugel kunnen.

Succes!