Alle verhalen die hier geplaatst zijn, zijn eigen werk. Niets van deze verhalen mag gebruikt worden voor welk doel dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming van de schrijver. Vragen? Neem contact op met de schrijver.

Kas is stiekem verliefd op zijn allerbeste vriend. Hij durft het op een gegeven moment toch te vertellen maar hij wordt keihard afgewezen. Dan neemt alles een verrassende wending. Verrassend verhaal voor me. Het ging een beetje met mij op de loop. Er gebeurden dingen die ik zelf niet had aan zien komen. Ik had ze weg willen houden uit dat bad, maar ze gingen gewoon door……

Jacht (deel 1)
Met een zucht knipte ik het licht uit. Mijn slaapkamer was nu even aardedonker, tot mijn ogen konden wennen aan de duisternis.

Jacht (deel 2)
01:25 Ik lag al twee uur in bed en had nog geen oog dicht gedaan. Ik had het gesprek met Marco al honderd keer opnieuw beleefd.

Jacht (deel 3)
23:35 Ik lag in bed en had hoofdpijn. Voelde me beroerd. Marco met Irene. Waarom…

Jacht (deel 4)
Wat een dag. Ik lag in bed, diep weggedoken. 21:55 Het was nog vroeg maar ik wilde maar één ding.

Jacht (deel 5)
21:30. Ik zat achter mijn computer en staarde naar mijn scherm. ‘Hé, ben je er nog? Problemen op school?’

Jacht (deel 6)
11:25 Ik schrok. Nu kwam het er op aan. Ik durfde niet door te lopen. Ik deed net of ik ook stond te kijken…

Jacht (deel 7)
23:30 Ik staarde naar mijn computerscherm. Van schrik had ik msn uitgezet. Ik voelde me niet op mijn gemak. Wie was dit?

Jacht (deel 8)
00:25 Ik vroeg me af of ik nog kon slapen die nacht. Ik voelde me super.

Jacht (deel 9, slot)
17:45 Ik lag op mijn bed naar het plafond te staren. Ik was net thuis. Michiel zou deze avond naar mij toe komen. Hij had gevloekt, geroepen dat Marco terug moest komen.