Aanvullen (deel 15)

‘Wat een lul.’
‘Ik keek verbaasd om naar Mo.
‘Wie?’
‘Wie denk je? Staat ie zich met mijn werk te bemoeien. Ik zo klaar met die gast.’
‘Laat gaan Mo.’
‘Ik kan niet wachten tot hij weer ziek is.’
Ik lachte. Mo pakte een kar en trok die naar zich toe.
‘Ik pik vandaag niks meer van hem.’
‘Laat gaan Mo. Je weet hoe hij is.’
Mo duwde de kar naar de klapdeuren. ‘Whatever.’
Ik keek hem na en pakte mijn kar.

Na het werk ging ik met Joep mee naar huis.
‘Wat was dat vandaag?’ vroeg hij toen hij voor me naar zijn kamer ging.
‘Mo is helemaal klaar met David.’
‘Wie niet?’
‘Ik weet niet wat er gebeurd is, maar David had blijkbaar commentaar op wat Mo aan het doen was. Hij was echt kwaad toen ik hem tegenkwam in het magazijn.’
Joep schudde zijn hoofd. ‘Hij is ook gewoon gek. Heeft hij een vriendin trouwens?’
‘David? Niet dat ik weet.’ Ik grinnikte. ‘Wat denk je zelf?’
Joep lachte. ‘Nee, dat houdt niemand vol.’
‘Daarom.’
‘Ik ben blij dat jij anders bent.’
Daar werd ik verlegen van. Voor ik er erg in had gaf hij me een kus op mijn voorhoofd.
‘Joep…’
‘Wat?’
‘Niet doen.’
‘Melle?’
Ik zuchtte. ‘Nee,’ zei ik fel, ‘jij. Joep, ik snap waarom je geen relatie wil, en ik probeer me daar aan te houden. Maar als je dit doet… Ik wordt af en toe gek Joep.’
‘Sorry.’
‘Nee, geen sorry zeggen. Ik snap het. Maar ik weet af en toe niet wat jij wil.’
Joep keek voor zich uit, dacht na.
‘En dat is ongemakkelijk,’ vulde ik aan.
‘Snap ik.’
Het was even stil.
‘Ik heb niets met Melle. Leuke jongen, ik was ook gewoon nieuwsgierig. Maar hij woont ver weg, we kunnen elkaar echt niet vaak zien, gaat gewoon niet werken. En ik kom er ook wel achter dat ik het er niet voor over heb. Voor hem. Zegt ook wat, denk ik.’
‘Zou je dat voor mij wel hebben?’
Ik glimlachte. ‘Ja.’
Joep zuchtte, liet zich achterover op bed vallen.
‘Wat denk je nu?’
‘Ik voel me schuldig.’ Hij ging weer zitten. ‘Ik wil wel. Nee, ik wil niet want het voelt echt zwaar ongemakkelijk. Maar als ik met iemand iets zou willen dan ben jij het. Echt.’
‘Kan toch ook wel?’
‘Weet ik niet. Het zit ook in mijn hoofd hoor. Als het een relatie is dan raak ik in paniek. Ik kan het je niet uitleggen, maar ik blokkeer.’
‘Maar je hebt me gezoend.’
‘Maar dat deed ik. Als jij zou beginnen raak ik in paniek.’
‘Kan toch?’
‘Maar is dat niet raar in een relatie? Dat de een niets mag beginnen?’
‘Misschien.’
Joep schudde zijn hoofd. ‘Ik kan het niet uitleggen.’
Ik gaf hem een kus terug. ‘Ik snap je wel.’
Daar kon hij om glimlachen.
‘Ik wil weer een keer naar de film.’
‘Met Tessa en Eline?’
‘Nee. Alleen met jou.’
‘Oe,’ grijnsde ik. ‘Een date?’
‘Levy… Gewoon met jou. Wij tweeën.’
Ik glimlachte.

Ik hoorde ze twee gangpaden verderop. Mo en David. En ze waren het niet met elkaar eens. Joep stond niet ver bij me vandaan, hij keek me vragend aan. Ik zag ook al twee klanten kijken. Ik vloekte zachtjes. Ik legde mijn spullen neer en liep er naar toe. Mo keek kwaad, David niet minder. Hoewel, hij keek autoritair.
‘Jongens,’ zei ik rustig en dwingend tegelijk toen ik bij ze stond. ‘Kappen. Meekomen, naar het magazijn.’
‘Bepaal jij dat?’
‘Dan gaan jullie zelf. Maar niet hier waar de klanten bij zijn. Praat het daar maar uit, of jullie laten elkaar nu met rust. Doe normaal.’
‘Hij…’ begon Mo.
‘Mo, niet hier.’ Ik draaide me naar David.
‘Hij moet…’
‘Jezus, David,’ zei ik nog steeds zo rustig mogelijk, ‘wat is jouw probleem?’
Ik liep bij ze weg en keek nog een keer om. Ik knikte met mijn hoofd naar de deuren van het magazijn. David morde en draaide zich om. Hij ging weer verder met waar hij mee bezig was. Mo keek me nog een keer aan. Ik knipoogde en grijnsde. Hij schudde een keer zijn hoofd en ging verder. Joep keek me onderzoekend aan toen ik terug kwam.
‘Knettergek,’ mompelde ik toen ik bij hem stond.
‘Wat kun jij boos kijken,’ grinnikte hij. ‘Herinner me eraan dat ik je nooit kwaad maak.’
‘Doorwerken dan,’ zei ik gespeeld kwaad.
‘Ja baas.’
Lachend gingen we verder.

We reden samen de stad in. Ik had er zin in. Tessa wist dat ik naar de film ging met Joep en ze had alleen maar gelachen. Joep hing in de bioscoop tegen me aan, af en toe zijn hoofd op mijn schouder. Aan het einde van de film voelde ik een kus op mijn wang. Ik was vrolijk. Als dit een relatie was dan vond ik het al prima. Ik reed mee naar Joep, nog even wat drinken. Zijn broer Thijs was thuis, samen met zijn ouders. Joep plofte naast me op de bank en zat opvallend dicht bij me. Er hing een spanning tussen ons, de manier waarop hij naar me keek. Toen ik weg ging pakte hij me ineens vast.
‘Bedankt Levy,’ fluisterde hij.
Ik kreeg een kus, gaf er eentje terug.
‘Ik heb echt een gave avond gehad.’
‘Ik ook,’ fluisterde ik terug.
Hij kuste me weer en liet me niet meer los. Hij zuchtte diep, kuste me lang. Daarna zoenden we. Lang. Dicht tegen elkaar aan.

‘Levy, Adam blijft vragen stellen.’
‘Nooit gedacht dat hij zo nieuwsgierig zou zijn.’
‘Hij vond het gewoon lullig voor je, dat het niets wordt. Hij gunt het je echt he? En daar blijft hij maar vragen over stellen. Hij vroeg me zelfs of ik een idee had hoe ik jullie bij elkaar kon krijgen.’ Ze zuchtte. ‘En ik kan hem dat dus niet uitleggen.’
‘Misschien hoeft dat straks ook niet meer.’
‘Hoe bedoel je?’
‘Afgelopen zaterdag bij de film en daarna had ik toch echt even het idee dat ik gewoon een vriendje had.’
‘Echt?’
‘Hij hing de hele film tegen me aan, we hebben staan zoenen toen ik naar huis ging.’
‘Gaaf!’
Ik glimlachte. Nee, ik glunderde.
‘En nu?’
‘Gecompliceerd Tes. Maar er kan steeds meer. Langzaam.’
‘Hij begint er aan te wennen?’
Ik schudde mijn hoofd. ‘Ik heb het idee dat hij zoekt naar een vorm waardoor het wel kan.’
‘Hoe?’
‘Laatst nog gesprek met hem over gehad. Het initiatief moet bij hem liggen. Als ik iets begin dan verkrampt hij. En dat is lastig.’
‘Kan toch wel?’
‘Denk het wel. Maar daar moet hij aan wennen denk ik.’
Tessa glimlachte en gaf me een kus. ‘Gaaf Levy. Ik hoop het echt.’

Martin riep me bij zich. Ik zag een jongen bij hem staan in zijn kantoor.
‘Levy, dit is Anthony.’
Ik keek hem aan en knikte. ‘Hey, welkom.’
‘Kan hij met jou meelopen? Hij wil een dagje meekijken.’
‘Is goed.’
Ik keek even om en zag David lopen. Hij keek, zag wat er gebeurde. Daar was hij duidelijk niet blij mee.
‘Kom,’ zei ik, ‘laat ik je alles zien.’
Ik bekeek hem eens goed. Hij was minstens een jaar ouder dan ik. Ik vond het een raar idee. Ik nam hem mee, zag Joep kijken. Hij glimlachte.
‘Heb ik concurrentie?’ vroeg hij balorig toen we even alleen waren.
Ik lachte. ‘Nee gek. David wel denk ik.’
‘David?’
‘Ik ga hem inwerken, niet David. En die keek niet blij.’
‘O, op die manier. Ik dacht al…’
Nu lachte ik echt hardop. ‘Alsof David überhaupt weet wat homo’s zijn.’
‘Zou die nieuwe…?’
‘Anthony? Nee, geloof ik nooit.’
Dat bleek al snel. Mo begon meteen met hem te praten toen we wat zaten te drinken en niet veel later had Mo al losgekregen dat hij een vriendin had. Mooi, wisten we dat ook weer.

‘Rij je nog even mee?’ vroeg Joep toen we de achterdeur uitliepen, de parkeerplaats op.
‘Is goed.’
Het huis was leeg.
‘Thijs zit bij vrienden, ouders zijn een dagje weg.’
‘Jezus,’ zei ik toen ik naar buiten keek, ‘volgens mij zijn we net op tijd thuis.’
‘Donker luchtje.’
‘Behoorlijk.’
Niet veel later ging het regenen. En flink.
‘Blijf je eten?’
‘Lijkt me wel een goed idee. Hier ga ik niet doorheen.’
Ik belde naar huis, terwijl ik op zijn bed zat. Joep kroop tegen me aan. Hij grinnikte. Ik keek verbaasd.
‘Wat heb jij?’
‘Weet ik niet.’
Hij kuste me. Ik zuchtte, kuste hem terug. Hij kneep in mijn been, duwde me achterover. Hij kroop tegen me aan terwijl we zoenden. Ik voelde zijn handen over mijn rug gaan, langs mijn been. Hij duwde zijn bult tegen mijn heup. Het knetterde in mijn hoofd, wat kon ik wel en wat niet doen. Zijn onderrug leek me veilig. Dat liet hij me ook wel merken. Hij duwde harder. Ik voelde zijn hand onder mijn shirt, zijn hand gleed over de huid van mijn rug. Hij duwde mijn shirt omhoog, gleed met zijn hand over mijn buik. Dat kon ik ook. Hij ging wel hoger dan ik moest gaan, dat wist ik wel. Hij trilde toen ik omhoog ging, maar ontspande toen ik op tijd stopte. Hij keek me aan, glimlachte. Ik moest niet praten nu, geen vragen stellen. Langzaam ging mijn shirt hoger. Ik duwde me iets omhoog, hij ging op mijn benen zitten. We zaten tegen elkaar, ik liet hem mijn shirt uittrekken. Hij grinnikte.
‘Wat?’
‘Ik zie jouw bovenlichaam nu pas, later dan jouw lul.’
Ik lachte, kuste hem. Zijn handen gleden weer over mijn rug. We bleven elkaar aankijken terwijl zijn handen me aftastten. Ik wreef over zijn onderrug, legde een hand in zijn nek. Ik kuste hem weer, viel langzaam achterover. Hij glimlachte toen hij voelde hoe hard ik was. Ik voelde zijn bult er vlak naast. Ik kreunde.
‘Jezus, Joep.’
Hij zoende. Duwde. Zijn voet speelde met die van mij. Ik duwde terug. Ik hoorde hem uitademen in mijn nek. Hij draaide op zijn zij. Hij bekeek me terwijl zijn hand over mijn borst en mijn buik gleed. Hij lag op mijn arm, ik streelde door zijn haar achter op zijn hoofd. Zijn hand gleed lager, vingertoppen tegen mijn broekrand. Hij wurmde aan de knoop. Hij kreeg hem los, wreef weer over mijn buik, over de rand van mijn boxer. En lager. Hij kneep.
‘Piemelknijper.’
Hij glimlachte. Ik ging voorzichtig zitten, deed mijn broek uit. Meteen lag hij weer op me. We zoenden. Ik aaide over zijn rug, mijn vingers verdwenen achter in zijn broek. Ineens was hij snel. Hij ging zitten, trok zijn spijkerbroek uit. Meteen daarna lag hij weer boven op me. Nu voelden we alles veel beter. We zoenen, eerst wild, daarna weer langzaam. Hij draaide me om. Ik lag op hem, mijn bovenlichaam iets omhoog, leunend op mijn armen. Ik duwde, en wist dat ik dat niet te lang moest doen. Het tintelde. Ik kuste zijn hals, likte langs de rand van de kraag van zijn shirt. Hij kneep in mijn billen. Ik trilde kort, das was lekker. Het werd nog beter toen hij daarna zijn handen onder mijn boxer schoof en ik zijn handen op mijn billen voelde. Hij kneep, kraste met zijn nagels. Ik kreunde.
‘Ga ik te ver?’
Ik keek hem aan, schudde mijn hoofd en kuste hem. Ik voelde rand van mijn boxer onder mijn billen. Die ging uit, dat wist ik nu al.
‘Stop zeggen als ik te ver ga.’
‘Jij ook,’ kuste ik.
Zijn handen gleden naar mijn heupen, ik voelde mijn boxer verder wegglijden. Ik tilde me iets op, daarna gleed hij langs mijn benen. Meteen lag ik weer op hem, ik raakte zijn buik iets aan. We zoenden. Hij kreunde.
‘Ik wil kijken.’
Ik draaide me op mijn rug, terwijl ik mijn boxer van mijn voeten liet vallen. Hij lag weer op zijn zij, bekeek me, aaide me. Even hield hij hem vast, kuste mijn borst. Ik trok hem weer op me, voelde zijn bult duwen. Ik streelde zijn rug, ging lager. Hij trilde, maar kreunde toen ik in zijn billen kneep. Ik gleed onder zijn boxer, deed hetzelfde bij hem als wat hij had gedaan. Ik voelde zijn stevige billen, kneep, kraste met mijn nagels. Hij had zijn hoofd in mijn nek geduwd. Ik zuchtte. Ik lag naakt in bed bij Joep. Ik begreep bijna hoe ongemakkelijk hij zich voelde als het om zijn lichaam ging. Ik voelde me kwetsbaar. Bekeken. Maar het voelde wel goed. Hij ging zitten op mijn benen, keek met half open mond hoe hij me langzaam aftrok. Af en toe keken we elkaar aan, glimlachten naar elkaar. Hij ging voorover liggen, kuste mijn borst en liet me tegen zijn buik glijden. Ik sloeg kort mijn benen om hem heen. Ineens ging hij weer zitten, kuste me.
‘Wacht.’
Ik keek verbaasd, hij stond op en ging de kamer uit. Ik wachtte, geen idee wat hij ging doen. Niet veel later kwam hij terug, handdoek om zijn middel. Hij liet zijn boxer naast het bed vallen en ging op me zitten, rug naar me toe. Hij zat op mijn buik, pakte mijn stijve vast. Hij maakte de handdoek aan de voorkant los, schoof wat naar beneden en kreunde, hapte naar adem. Ik voelde hem tegen de basis van mijn lul aan. Hij trok me langzaam.
‘Nou heb ik net een echte lul,’ fluisterde hij.
Hij duwde hem tegen zijn buik, rolde van links naar rechts. Hij bewoog langzaam, ik voelde hem schuiven op mijn buik. Hij duwde, wreef met mijn lul over zijn buik, trok me af en toe. Hij voelde zachtjes aan mijn ballen.
‘Man, Levy… Dit is gaaf.’
Dat was het. Ik wilde het zien, maar dat lukte me niet. Hij hijgde, trok me, trilde. Zijn handdoek zakte aan de zijkanten langzaam losser. Ik zag het onderste stukje van zijn rug, zijn bilnaad kwam langzaam in beeld. Ik streelde hem, duwde mijn handen naar beneden en kneedde zijn billen, zijn heupen. De handdoek gleed naar de zijkant, op het bed. Joep ademde zwaar. Ik voelde zijn hand snel op en neer gaan. Hij duwde hem weer tegen zijn buik, wreef zijn hand op en neer. Ik kreunde. Joep duwde zich op me, bewoog zijn bekken heen en weer. Ik kneep in zijn billen. Hij kreunde. Ineens verstarde hij, kreunde hard. Ik verloor het, voelde alles samentrekken, en kwam. Ik zag Joep naar beneden kijken, zwaar ademend. Hij kreunde.
‘Shit.’
‘Joep…’
We werden rustiger. Hij wreef me nog steeds tegen zijn buik, liet mijn huid heen en weer gaan. Mijn vingertoppen gleden over zijn heupen. Joep hing voorover, ademde diep.
‘Ogen dicht,’ zei hij ineens.
Ik deed mijn ogen dicht, ik voelde hem opstaan, hoorde hem zijn boxer aan trekken. Hij kwam naast me liggen, kuste me. Ik deed mijn ogen weer open en keek in zijn brede glimlach.
We zoenden rustig, mijn hand lag weer op zijn heup.
‘Dit was gaaf Levy.’
‘Zeker.’
Hij bekeek me, hij lag op zijn zij, ik op mijn rug. Hij streelde mijn buik, pakte hem weer even vast.
‘Je bent zacht.’
‘Na dit wel even ja.’
Hij glimlachte. ‘Ik heb bijna nooit een orgasme. Maar nu wel.’
‘Echt?’
Hij kuste me. ‘Dit was lekker Levy.’
Hij speelde met me, kneep zachtjes.
‘Piemelknijper,’ grinnikte ik.
Ik pakte zijn bult en kneep. Zijn mond ging open, zoog lucht naar binnen. Ik kneep weer, wreef.
‘Duw hem eens iets lager,’ zuchtte hij.
Ik duwde zijn bult iets meer tussen zijn benen.
‘Daar ja.’
Hij kreunde, pakte mijn lul steviger vast. Ik werd weer harder. Hij zoende me, wild. Kneep, trok me. Ik bleef doorgaan, wrijven, duwen. Hij ging sneller ademen. We kreunden, tot ik nog een keer kwam. Hij keek hoe het op mijn buik kwam. Hij pakte mijn hand, duwde mee. Ik ging door, hij liet me weer los. Hij duwde zijn hoofd weer in mijn nek en kreunde hard. Hij trilde. Daarna ontspande hij. Hij kuste me en keek me aan.
‘Twee keer, dat is me nog nooit gebeurd.’
Ik kuste hem, trok hem tegen me aan. Knuffel, zo blijven liggen. Hij lag helemaal tegen me aan, hoofd op mijn schouder. Ik voelde zijn hand weer bewegen. Ik gniffelde.
‘Je bent mooi Levy,’ fluisterde hij.
Ik kuste zijn kruin. ‘Jij ook.’
Ik wist dat hij me bekeek, ook al kon ik zijn gezicht niet zien.
‘Ik kan hier uren naar blijven kijken.’
Ik kuste zijn hoofd weer. Hij boog naar beneden, kuste mijn lul. Ik zoog lucht naar binnen. Hij grinnikte, keek me weer aan. Hij kuste me.
‘Dank je wel, Levy.’
‘Jij ook.’
Hij haalde zijn schouders op.
‘Ik weet wat dit voor jou betekent, hoe moeilijk jij dit vindt.’
Ik kuste hem.
‘Ik kan hier wel aan wennen denk ik,’ grinnikte hij.
‘Ik ook.’
‘Dat is fijn Levy.’
We zoenden weer, hij kwam op me liggen, zijn bult was nu steviger dan die van mij. Hij legde zijn armen op mijn borst, keek me aan en kuste me.
‘Jij bent mijn vriendje,’ fluisterde hij.
Ik glimlachte, kuste hem.
‘En wat ben jij dan?’
Hij glimlachte. Kuste me weer. Ik glimlachte, wreef met mijn voet langs zijn been. Ik kreeg nog een kus.
‘Ik? Ik ben jouw vriendje, als jij dat wil.’

© 2021 Oliver

Ik ben altijd nieuwsgierig naar jullie reacties. Klik op de link en laat eens een berichtje achter op het forum of facebook!